Tretmani za muškarceSvi mi volimo biti lijepi i njegovani, izvana i iznutra.

Nekako je opće prihvatljivo mišljenje kako su muškarci koji brinu o sebi ovakvi ili onakvi. Sa druge strane, žene se žale kako muškarci generalno premalo vode brigu o svome izgledu.

Iz svega toga proizlazi da zapravo postoje muškarci i dečki koji jednostavno žele,ne samo lijepo izgledati,nego brinuti se o sebi, zadržati lijep i mladenački izgled, i uživati u “tretmanima za žene”!
Zapravo najveći problem je u tretmanima ” za žene”, a ne u muškarcima!

Dragi dečki i muškarci, u Positivo studio sada možete doći na tretmane lica, depilaciju, masažu, njegu ruku i njegu stopala” za muškarce”!

Biti mladi, njegovani,sretni, osjećati se super s time što se brinete o sebi.
Profesionalni tretmani, proizvodi za kućnu njegu,povjerenje i stručni savjeti ono je što ćete dobiti od našeg Beauty expert tima.

Ne dozvolite da se o Vama i Vašoj koži lica brinu tete iz prodavaonica, drogerijama ili parfumerijama. Tamo se kupuju parfemi, kreme za ruke i poneka potrepština za čišćenje kuće.

Odvažite se i budite lijepi, njegovani, pravi i pametni muškarci, sebi i svojim dragim djevojkama, ženama, damama i cijelom svijetu!

Koje tretmane nudimo

Čišćenje lica ( mehaničko)

Osnovni tretman, koji nam daje uvid u stanje Vaše kože lica i omogućuje bolju apsorpciju aktivnih i hranjivih tvari u tretmana daljnje njege u salonu i kod kuće.


Tretmani lica

Rade se individualno. Obzirom da je muška koža puno snažnija i masnija, preporučaju se tretmani hidratacije odnosno vlage, tretman C vitaminom ili Anti Age.


Masaža leđa

Masaža leđa osnovna je potreba svakog čovjeka. Rješava Vas bolova i stresa, opušta, daje Vam novu energiju,i koža leđa je njegovana,mekana i glatka.


Depilacija

Najpoželjnija mjesta bez dlaka na muškom tijelu su: leđa,ramena, pazuh i/ili prsa.
Možete koristiti vosak ili šećernu pastu ovisno o stanju( veličini i količini dlaka)


Njegovanje ruku i stopala

Uz lijepo lice, uredne i njegovane ruke, zaista su lijep prizor. I govore mnogo o osobi.