Hot stone masaža sa dodatkom obnavljanja energetskih čakri poludragim kamenjem

Hot stone masaža još poznata po nazivu masaža toplim kamenjem,jedinstvena je i drevna tehnika masaže koja potjeće od starih indijanskih plemena.

Oni su koristili specijalno vulkansko kamenje za lječenje različitih psiho-fizičkih tegoba, potpuno opuštanje, obnavljanje energije i detoksikaciju kompletnog organizma.

Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i ukočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

Masaža kamenjem predstavlja jedinstvenu povezanost s prirodom, nudeći nam njenu ljepotu i duhovnost koju vrlo često zaboravljamo. To je tretman koji liječi tijelo, um i dušu. Za vrijeme trajanja tretmana klijent se potpuno opušta.

Primjene ručnih tehnika u kombinaciji s kamenjem pojačavaju kontakt uslijed posebne energije kamenja i univerzalne energije, te pomažu u protoku energije i usmjeravaju vitalnu energiju u područja koja su blokirana.

Ova izuzetna terapija koristi vulkansko kamenje koje je formirano zbog taloženja minerala i vulkanskih akcija, te je naročito efikasna.

Uslijed termalne vidljivosti ne samo da zagrijava dio tijela na lokalnoj razini, već utječe i na sistemske promjene u tijelu, kao i na energetske centre odgovorne za uravnoteženost tijela i uma.

Pretplata na novosti

Ostale novosti