Masaža

Koje su dobrobiti što nam ih pruža masaža?
Masaža
stresPrimjećujete li kako užurban način života, stres na poslu i niz obaveza koje imate, svakodnevno i sigurno utječu na Vaše raspoloženje koje vrlo brzo rezultira i na Vaše zdravlje! Masaža je jedna od najstarijih metoda liječenja koja se koristi već 5000 g. čiji korijeni potječu iz stare Kineske kulture koja je masažu koristila za ublažavanje bolova nastalih fizičkim radom. Terapija masažom najčešće se koristi za mentalno opuštanje poslije dugotrajnog stresa i ublažavanje boli u leđima i vratu, prouzrokovanih dugim sjedenjem. U Zapadnom svijetu 35% stanovništva redovito koristi masažu.

Velike kompanije diljem svijeta prepoznaju koristi masaže i sve češće organiziraju različite oblike masaža za svoje zaposlenike i na taj način povećavaju njihovu produktivnost!

Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja, da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad svih tjelesnih sustava.
Aromamasaža
aromamasaža Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja, u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje.

Izvrstan je način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki “psiho-emotivni” problemi, bolovi u mišićima i dr. Eterična ulja imaju energetsku i psiho-emotivnu komponentu djelovanja.
Klasična masaža
flexKlasična masaža predstavlja osnovnu metodu masaže koja se primjenjuje prilikom edukacije raznih masažnih tehnika.
Upravo ona donosi toliko potreban osjećaj opuštenosti i olakšanje, gdje kroz pozitivne učinke pomlađuje tijelo.
Mišići postaju gipki, elastični, izdržljivi, koža je glatka, čvršća, sjajnija i ljepša. Osjećaj energije, ujedno i smirenosti, djeluje danima.
Anticelulitna masaža
aromamasaža Ova masaža je od iznimne je važnosti za uklanjanje bilo kojeg stadija celulita!
Niti jedan aparat ne može zamijeniti ruke masera.

Isprobano, najučinkovitije prirodno uklanja celulit. Tretmani mogu trajati od nekoliko tjedana, do nekoliko mjeseci. Preporučuje se minimalno 10 tretmana čime se postižu vidljivi rezultati.
Anticelulitni tretmani
flexKlasična ručna anticelulitna masaža najbolji je lijek protiv tvrdokornog celulita.Niti jedan aparat ne može zamjeniti ruke masera! Ako se uistinu želite riješiti celulita i imati lijepe zategnute i glatke noge, prvo trebate odlučiti da to uistinu želite. Anticelulitne masaže i body wrapinzi zaista će Vam pomoći, no potrebna je i Vaša suradnja i ustrajnost.
Tada su rezultati itekako vidljivi i to vrlo brzo. Za prve rezultate potrebno je minimalno 10 tretmama,otprilike 2-3 puta tjedno.
Za one koji imaju tvrdokorni celulit poželjno je više tretmana, te nakon određene kure održavanje barem 1 x mjesečno.
Uz tretmane najbitnije je piti 2-3 litre vode tokom dana, kako bi se uzbacili toksini iz organizma. Malo pripaziti na prehranu, izbaciti sol i šećer, a poželjna je i lagana tjelovježba, šetnja ili ples. Uz ovaj jednostavan i lagan način vjerujte Vaš će celulit nestati brzinom munje.
Anticelulitna masaža šećernim gelom sa 2% kofeina
anticelulitna U potpunosti drugačija i učinkovitija anticelulitna masaža koja kreće od donjeg dijela leđa gdje se otvaraju limfni čvorovi, potiče cirkulacija, pa se zatim nastavlja stimuliacijom akupresurne točke na stopalima za bolji protok limfe, krvi i urina.
Slijede specijalni pokreti na nogama, sa stražnje i prednje strane, te masaža završava na trbuhu kako bi se dodatno ubrzao metabolizam.
Ovom masažom izuzetno brzo rješavamo celulit, masne naslage, te koži vraćamo tonus, elastičnost i sjaj na potpuno prirodan način! Kofein u proizvodu dodatno pojačava eliminaciju masti i toksina iz organizma.
Dovoljno je 4-5 masaža da se vide zadovoljavajući rezultati.
Vezivno refleksna masaža
flexDrevna je metoda masaže. Vezivno tkivo,nalazi se između mišića i kože gdje se također nalazi jedan dio živčanih završetaka, od kojih jedan impuls ide do određenog organa, jedan do moga i jedan u potkožno vezivno tkivo.
Ukoliko postoji problem u određenom djelu tijela, na leđima ćemo uočiti promjenu tkiva, koju masažom otpuštamo, pojačavamo cirkulaciju i otklanjamo problem. Ova tehnika je idealna kod tretiranja fibroznog celulita i mlohavog tkiva.
Vrlo je moćna i daje bolje rezultate od klasične anticelulitne masaže ako je u pitanju fibrozni celulit.

Redovitom primjenom, postiže se vitalno,lako pokretljivo i gipko stanje tijela i opće stanje organizma. Pokreti se rade bez upotrebe ulja i osjećaj je potpuno drugačiji od ostalih masaža.